Bruidstaart voor Dirk en Lydia. 32

Ziezo, hier is-ti-dan! De bruidstaart van Dirk en Lydia. Weer heel anders dan die van Marc en Danja. Het was weer een hele klus hoor! Echt geweldig om zulke taarten voor je eigen kinderen te mogen maken. Stel je voor, dat ik pas na deze bruiloften aan deze nieuwe hobby was begonnen. Had gekund. Dan heb ik alleen Sanne nog  maar om er een voor te maken. Sanne heeft de schattige krabjes bovenop de taart gemaakt, op verzoek van Lydia. Ze houden elkaar met hun scharen vast tot er geen zand en geen zee meer is, net zoals Dirk en Lydia, hopen wij. Het zand op de taart is ook eetbaar hoor!  Hij was weer gigantisch groot. Voor wel 120 mensen. En wat over was, is door het personeel meegenomen, naar examen-feestjes!
En Dirk en Lydia waren zo beeldschoon. Ik ben zo trots op ze. De hele dag was geweldig en bij hun stond alles in het teken van strand en zee. Op de taart ligt een surfplankje voor Dirk en een handdoekje voor Lydia. Het feest is ook gevierd bij Beach-line áan het strand.  Het was zo ontzettend leuk. Iedereen is de hele avond uit z'n dak gegaan op vooral Reggae-muziek, de muziek van het bruidspaar. En oh ja, de kleurcode van deze dag was paars en lila! Dat zie je natuurlijk ook aan de taart en bijna iedereen in de familie had iets paars in zijn kleding!
Nou zijn ze niet prachtig ?




























Reacties

  1. Helemaal geweldig , Jose !!! De taart was zo mooi !! Je hebt ontzettend je best gedaan voor ,,onze,, kinderen ! Dank je wel !
    Lieve groet Ada ( moeder van de bruid)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Baksel of misbaksel?
Of heb je misschien iets anders dat je graag kwijt wilt?

Populaire posts van deze blog

zeer stevige tietjes 63

Kinder Bueno Driptaart.176